Caravan laten poetsen bij IQ Car Service.

Is uw caravan zomerklaar? Aan het begin van het kampeerseizoen komt de caravan weer uit de stalling. De caravan dient vaak eerst ‘zomerklaar’ te worden gemaakt. IQ Car Service heeft de nodige expertise in huis om u hierbij van dienst te zijn. Zowel het exterieur als het interieur kunnen wij voor u behandelen.

Het is vaak noodzakelijk om uw caravan een grondige wasbeurt te geven. Om de laklaag zijn beschermende werking niet te laten verliezen dient de caravan te worden voorzien van een nieuwe waslaag. Een tijdrovende klus maar absoluut noodzakelijk. Afhankelijk van het gebruik van de caravan en de wijze van stalling (buiten of overdekt) wordt gekozen voor een beschermende laag van was. Ook het materiaal van de wanden (aluminium of kunststof, glad of gestructureerd) speelt een rol bij de keuze van de te gebruiken was. U kunt de caravan door ons laten voorzien van een Waxoyl lakverzegeling. Hierbij wordt de toplaag van de caravan voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar transparant pantser. Na deze behandeling is tot 2 jaar kleur en glansbehoud gegarandeerd.

De binnenkant reinigen we wanneer de losse delen zoals kussens, vloerbedekking en dergelijke zijn verwijderd. Na het goed stofzuigen worden de meubeldelen met een vochtige doek afgenomen. De bekleding van de kussens kunnen we reinigen met lauw water. Textielreinigers gebruiken we alleen wanneer dit echt nodig is, want de kussens zijn van fabriekswege al voorzien van een beschermende coating. Bij het gebruik van textielreinigers gaat de werking van de coating (geleidelijk) verloren. In dit geval voorzien we de bekleding opnieuw van een vuil- en vochtafstotende laag (Waxoyl U.P.T. bekledingbeschermer). Tijdens deze behandeling zorgt een krachtige UV-filter ervoor dat de bekleding minder snel vaal wordt en zijn kleur behoudt.

CARAVAN / CAMPER POETSEN

Op aanvraag

Elke caravan en camper is weer anders. Voor een indicatie (minimaal en maximaal tarief) kunt u ons foto’s mailen om u een inzicht te krijgen in de prijs. Wij beoordelen definitief bij het langs brengen van de caravan of camper.